Vergelijk nu alle Internetpakketten op jouw adres:

Doe de postcodecheck om te zien welke aansluiting op uw locatie beschikbaar is.

Internetabonnementen vergelijken

Hoe ben je er zeker van dat je het beste internet contract afsluit?

Denk goed na waar je wensen en behoeften liggen. Je zou jezelf de volgende vragen kunnen stellen:

  • Maak je veel gebruik van internet of juist niet?
  • En waar gebruik je internet voor? Is dat alleen voor af en toe een mailtje en wat surfen?
  • Of wil je tevens muziek en films streamen?
  • Doet iemand binnen de huishouding aan online gaming?
  • Ga je met veel personen tegelijk op het internet?

In het laatste situatie kun je het betere kiezen voor glasvezel internet.

Hoe kies je het internetabonnement wat het goedkopere aansluit op je voorkeuren? Als 1ste is het belangrijk om te beslissen wat je allemaal op het internet wilt gaan doen. Surf je zo nu en dan wat rond en check je verder alleen maar je mail? Dan kun je prima uit de voeten met een voordeliger abonnement, zoals ADSL of mogelijkerwijs een kabelverbinding.

Ben je veel online? Speel je games en/of stream je veel muziek, films en series? Dan is het aan te raden om een contract te kiezen met een hoge internetsnelheid, zoals glasvezel internet. Door duidelijk voor ogen te hebben waar je het internet voor gaat gebruiken, weet je zeker dat je een abonnement aangaat dat bij je past.

Wat het voordeligste internet abonnement is hangt af van veel factoren. Zo zijn uw wensen erg doorslaggevend om te zeggen welk internet contract het slimste bij u past. Om u een beter beeld te geven welk internet contract het slimste is hebben wij al onze klanten gevraagd om hun bestelde internet abonnement te beoordelen. Zo kunt u hier zien welke telecomprovider het betere internet aanbiedt op basis van al deze beoordelingen.

Hoe kun je internetpakketten vergelijken?

Iedere provider van internet, TV en telefonie hanteert zijn eigen prijzen. De kosten die jij moet betalen voor het pakket verschillen per aanbieder. Zo kan een alles-in-1 pakket bij de ene aanbieder goedkoper zijn dan bij de ander, terwijl de specificaties nagenoeg gelijk zijn.

Daarom zetten we alle aanbieders op een rijtje die voldoen aan jouw wensen. Zo krijg je een overzichtelijk lijstje met de internetaanbieders die voor jou het goedkoopst zijn.

Welke criteria zijn voor jou van belang als je een internetcontract afsluit? Kies je voor de meest voordelige beslissing of vind je de internetsnelheid belangrijker? Gaat je voorkeur uit naar een bepaald type aansluiting (ADSL, kabel of glasvezel)? Via onze vergelijker krijg je een duidelijk overzicht van de beschikbare internetabonnementen op je adres. Speciaal voor jou gesorteerd op aantrekkelijke prijzen en de slimme snelheid, met brede specificaties. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en assisteren wij je bij het maken van de juiste keuze.

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor Alles in 1.

10 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Internetaanbieders vergelijken

In dit land heb je ruim voldoende optie uit verschillende internetaanbieders. Dat is prettig, zodat je diverse keuzemogelijkheden hebt, maar met zo’n groot aanbod is het tegelijkertijd niet meer zo goedkoop en makkelijk om een uitstekende beslissing te maken als je een nieuw internetcontract kiest. Los van het gegeven dat er een paar contracten en eigenschappen zijn, zijn diverse internet vergelijkers die je online vindt ook erg onoverzichtelijk. Of nog vervelender, ze zijn niet onafhankelijk en je wordt om die reden onbewust al een dergelijke richting ingeduwd of er ontbreken essentiële mutaties over providers waarvan ze liever niet willen dat je daar een internetabonnement afsluit. Onze website is gelukkig 100% onafhankelijk en heeft als doel jou een goed en duidelijk overzicht te bieden. Om het internetabonnement te vinden dat het goedkoopste op uw wensen en behoeften aansluit, kun je gebruik maken van de volgende filteropties:

  • Providers: een hele goede of slechte ervaring met een provider? in een mogelijke voorkeur voor één of

Deze website is de onafhankelijke vergelijkingssite voor het overstappen van internet abonnementen. Door je postcode en huisnummer in te voeren nakijken we alle verzekeraars die kabel, DSL- of glasvezel-abonnementen aanbieden bij jou in de buurt! Je krijgt dan alleen de internet pakketten te zien die op je adres geleverd kunnen worden. Als prijsvergelijker is het in onze ogen van belang om onafhankelijk te zijn. Daarom geven we jou een eerlijk overzicht van alle providers.

Bij het uitzoeken van een internet abonnement zijn er enkele eigenschappen waarbij je rekening mee dient te houden. Het belangrijkste eigenschappen is de kosten voor het abonnement. Je wilt toch een zo goedkoop een optie internet abonnement.

Maar, het is daarbij ook van belang om te kijken naar de prijs-kwaliteitsverhouding. Onder meer de uploadsnelheid en downloadsnelheid zijn ook van belang.

Waarom vergelijken?

De meeste consumenten geven liever niet te veel uit aan internet en telefonie. Dat hoeft ook niet want door regelmatig over te stappen kun je kosten geld besparen.

Zelf internet vergelijken is een tijdrovend klusje. Je moet de websites van alle internetaanbieders bezoeken en lijstjes bijhouden. Daarnaast verschillen internetabonnementen sterk in specificaties als:

  • kosten van het abonnement
  • snelheid van het streamen
  • aantal e-mailadressen
  • gratis draadloos modem

Het gegeven dat verzekeringsmaatschappijen op diverse manieren korting geven, maakt het vergelijken niet simpel. Een aantal kortingen geldig zijn alleen de 1ste maanden of het eerste twaalf maanden. Als je zelf een vergelijking wilt maken, moet je de websites van alle internetaanbieders afgaan en bijhouden hoeveel je bij elke provider betaalt. Omdat er zoveel keuze is, zie je mogelijkerwijs door de bomen het bos niet meer.

Door de onze site internetvergelijker te gebruiken, heb je in een paar seconden alle aanbiedingen op een rijtje. Laat ons je helpen in je mogelijkheid voor een goedkoop én passend internetabonnement.

Goedkoop internet

Wil je voordeliger internet? Naast dat onze site de goedkopere internet abonnementen op je adres weergeeft, geven wij je tevens gegevens over de inhoud hiervan. Wij assisteren je bij de keuzemogelijkheid van het juiste pakket. Ook weet je zeker dat het pakket op jouw adres beschikbaar is omdat je op basis van de postcode de internet abonnementen doorzoekt. Door de filters in onze vergelijker kun je zelf kiezen wat jij van betekenis vindt. Niet alle consumenten vinden een hoge internetsnelheid doorslaggevend omdat er dagelijks gebruik wordt gemaakt van internet en zij in de regel thuis werken. Zo heeft een ieder weer een andere behoefte. Het goedkopere internet bestaat dus niet. Voor een ieder is dit anders. Onze vergelijker helpt je bij de keuze en heeft de meest voordelige aanbiedingen aangepast op jouw wensen en behoeften.

TV zonder kwaliteitsverlies en series en video’s in 4K streamen. Met T-Mobile Alles in 1 glasvezel kies je voor snelheid en daar weet jij vast wel raad mee!

Supersnel online met glasvezel internet van Budget of een andere provider? Met down- & uploadsnelheden van 50 tot 1000 Mb/s is er daarnaast een abonnement voor jou.

Bij Caiway profiteer je van voordelig en snel internetten, bellen en televisie kijken. Dat is dus een alles-in-1 pakket, voor de laagste prijs! Doe nu een postcodecheck.

Met netwerken van LTE, kabel en glasvezel verbindt KPN ons leven met een breed scala van diensten van de hoogste kwaliteit.

Op deze pagina vindt je een detailoverzicht met alle huidige tarieven voor de diensten en abonnementen van Ziggo.

Wij streven 24/7 naar de goedkooste prijzen voor jou! Hier vergelijkt TV, Internet & Bellen. Bekijk deze website voor alle huidige prijzen en doe een postcodecheck!

Internet is de basis van elk pakket. Bij XS4ALL stelt u uw pakket naar eigen wens samen. U kunt aangeven voor alleen Internet of dit combineren met Televisie en/of Bellen.

Je kunt je snelheid tot wel 1000 Mbps verhogen! Andere snelheden waaruit je kunt kiezen, zijn afhankelijk van je adres. Op basis van je locatie levert DELTA internet via de kabel of via glasvezel.

Het is mogelijk om het Internetpakket te bestellen met TV en Vast bellen. Bij Youfone krijg je dag en nacht perfecte kwaliteit voor de voordeligste prijs.

Met live, replay en gids biedt NLZIET je een complete tv-kijkervaring en heb je geen traditioneel tv-abonnement meer nodig.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode. 

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

TOp 3 Internetabonnementen

Het is ons doel om voor zowel particulieren als ondernemers de beste internet functionaliteit te vinden. Wij voeren onze internet vergelijkingen dan ernaast breed uit, zodat echt alle gelegenheden worden vergeleken met elkaar. Door te aangeven voor de laagste tarieven kan er per twaalf maanden absoluut een mooi geldbedrag worden bespaard. Heb je via ons het meest geschikte internet kunnen vinden met een provider? Dan kun je vanzelfsprekend gelijk bij deze provider je overstap aanvragen. Verreweg ontzettend veel internet providers bieden je de een keus te maken om de overstap door hen te laten regelen, zodat je zelf eigenlijk nergens omkijken naar hebt. Zo kun je 24/7 goedkoop en makkelijk en snel van de laagste prijzen voor internet gaan genieten.