Budget

Wil je weten of Budget internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Vul dan nu je postcode in.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Budget Thuis Alles in 1 biedt u aan om te kunnen genieten van internet tv en bellen met KPN kwaliteit tegen een budgetprijs. Budget Thuis (voorheen NLE alles in 1) maakt natuurlijk gebruik van het KPN netwerk en biedt u zeer op tijd internet aan, veel tv-zenders en de een keuze te maken van vaste telefonie. En dat alles voor een scherpe prijs. Er zijn ADSL en glasvezel pakketten beschikbaar.

Overweegt u om te kiezen voor een Budget Thuis alles in één abonnement – daarnaast wel een triple play, drie in 1, all-in one genoemd – dan is het wel doorslaggevend om even goed te kijken naar de inhoud van het telecom pakket voor bij u thuis. U weet een ding natuurlijk zeker als u afsluit voor besteedbaar bedrag: perfecte kwaliteit voor een scherpe prijs. U kent Budget Thuis mogelijk al wat langer vanwege het Buget energie product. Daarmee bieden ze al langere tijd scherpe energieproducten waar u als Nederlander van kunt profiteren. En dat willen ze ook doen in de Alles in 1 markt. Vandaar hun scherpe aanbod.

Maar er is meer dan het Budget Thuis internet, want in het pakket zit daarnaast Buget TV. Dit is ook goed geregeld bij deze provider. U verdient meer dan 100 zenders, waarvan meerdere in HD kwaliteit. Is dit voor u nog niet genoeg? Dan heeft u volop optie uit extra zenderpakketten. Denk vooraf wel even na wat u echt nodig heeft. Want als u ook Disney+ heeft dan zijn alle extra pakketten wel niet nodig. Maar er is optie uit soms wel FOX Sports en Videoland als optionele pakketten bij die van jou TV abonnement.

Budget TV pakket

Heeft u vaker dan gemiddeld TV’s en wilt u niet overal lange kabels naartoe moeten trekken? Dan kunt u gebruik maken van een draadloze verbindingsset (Devolo). Zo kunt u overal in woning algemeen genieten van interactieve televisie.

Dacht u dat we er dan al waren? Mooi niet. Er is nog meer bij Budget Thuis alles in 1. Zo kunt u genieten van Programma Gemist. U kunt dan die van jou favoriete programma’s gebruikelijk terugkijken. U kijkt uiteenlopende programma’s twee tot 7 dagen terug. En is er een programma dat u echt niet wilt missen en ook niet op tijd terug kunt kijken? Dan kunt u met het Opnemen abonnement tot maar liefst 200 uur aan programma’s opnemen en bewaren. U kijkt ze dan weer terug op een moment dat het u wel goed uit komt. U kunt tot maar liefst 8 programma’s tegelijkertijd opnemen. En heeft u net aan het begin Gemist van een programma? Niks aan de hand, want u kunt met Begin Gemist simpel halverwege een programma binnenvallen en hem dan welbeschouwd vanaf de opstart terugkijken. De programma’s die hiervoor in aanmerking komen hebben een speciaal icoon. super handig. En wilt u tussendoor even naar de toilet of even wat drinken pakken? Met Live TV pauzeren hoeft u geen seconde te missen.

Bent u onderweg? Dan kunt met de Budget Thuis app overal tv kijken: op die van jou smartphone, tablet en laptop. U kunt de app downloaden en overal gebruiken.

Budget Thuis vergelijken

Wil u Budget Thuis vergelijken met andere Alles in 1 aanbieders? Er zijn altijd meer bezoekers die dit doen en daar proberen we u bij te helpen. Wilt u vergelijken met Ziggo of met KPN zelf? Het kan allemaal. In de vergelijker kunt u na het invullen van jouw postcode en huisnummer alle collega providers van holland onderling vergelijken, zoals: Online.nl, Oxxio, Tele2, Caiway, T-Mobile, Youfone, Ziggo en KPN. U ziet dan gelijk wat goedkopere Alles in 1 een keus te maken is voor bij u thuis. Zo is het een stuk makkelijker om het best passende Alles in 1 abonnement op uw locatie te vinden. De vergelijker is altijd up to date qua prijzen en aanbiedingen. vergelijken is nog nooit zo easy en goedkoop geweest.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.