KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Als we nog iets verder kijken naar het interactieve TV abonnement van 2 in een Online.nl dan weet u natuurlijk dat u met Online.nl TV zeer goed geluid en heel mooi beeld in koophuis haalt. Het interactieve TV abonnement heeft een aantal kansen waar u zeker erg blij van wordt. Wat te denken van Opnemen en Pauzeren waarmee u maar liefst 100 uur live TV kunt opnemen en op een later moment terug kunt kijken op een moment dat het u goed uitkomt. U kunt de opnames maar liefst een jaar lang bewaren. Maar ook zaken zoals TV Gemist en Begin Gemist kunt u gebruiken op de meest populaire TV programma’s.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare aanbieder met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig abonnement voor televisie, telefonie en internet. Vanzelfsprekend heb je ook hier de mogelijkheid uit meer dan een alles in 1 pakket. Je kunt zelf nakijken waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is simpel. Kies simpel dat wat het goedkopere aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Online.nl heeft een internet TV abonnement met ADSL en meerdere malen pakketten met glasvezel. Uiteraard met allerhande snelheden qua internet. Wat is er bij u haalbaar thuis? Vul die van jou postcode en huisnummer in en u ziet het meteen.

Overweegt u om te aangeven voor het dual play, twee in een of internet en tv pakket van Online.nl. Dan is het doorslaggevend om even naar de inhoud van het abonnement te kijken. aan gaat u voor Online.nl, dan weet u een ding zeker: kwaliteit. Want ze maken voor de levering gebruik van het KPN netwerk. En bij KPN  zit u 24/7 goed qua kwaliteit. Dat betekent in ieder situatie KPN kwaliteit tegen een Online.nl prijs, en dat is voordelig voor die van jou portemonnee.

Gaat u voor een ADSL pakket? Dan krijgt u dag en nacht het ten hoogste haalbare qua snelheid wat er mogelijk is op uw adres. Tot een maximum van 100 Mb/s. Dat is dus heel eenvoudiger qua Online.nl internet. daarnaast als er later een hogere snelheid leverbaar is, omdat ze het netwerk optimaliseren, dan ontvangt u eenvoudig de hogere ADSL snelheid. Is het mogelijk om bij u in huis Online.nl glasvezel internet TV te leveren? Dan kunt u aangeven uit diverse pakketten met allerhande prijzen per maand. Het kan in die situatie qua internet nog een stuk sneller dan bij ADSL.

Online.nl glasvezel internet TV

Naast Online.nl ADSL internet is er ernaast Online.nl glasvezel internet en TV. Er zijn meerdere malen pakketten waarbij de internetsnelheid hoger oploopt dan bij ADSL. Met glasvezel is de verbinding stabieler en gaat het uploaden net zo snel als het downloaden. Als u afsluit voor Online.nl glasvezel dan zijn de maandelijkse aankoopbedrag per maand hoger dan bij ADSL, maar u ontvangt er ook flink sneller internet voor. Nooit meer traag internet? Kies dan voor glasvezel als het bij u beschikbaar is.

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u liever een in huis abonnement met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u ook thuis voor een scherp tarief bellen met jouw vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met andere aanbieders? Maak dan gebruik van de controle van de postcode en zie direct wat er allemaal mogelijk is op die van jou eigen adres of die van jou andere adres waar u naartoe gaat verhuizen.

Wilt u bijvoorbeeld gaan aangeven voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een overweging maken met nieuwe aanbieders? Dat kan. U kunt ze vergelijken met onder nieuwe Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, Buget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u simpel het beste internet en TV pakket voor bij u thuis.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.