KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Als we nog iets verder kijken naar het interactieve TV abonnement van twee in een Online.nl dan weet u zeker dat u met Online.nl TV zeer goed geluid en heel mooi beeld in woning haalt. Het digitale TV pakket heeft sommige zaken waar u natuurlijk erg blij van wordt. Wat te denken van Opnemen en Pauzeren waarmee u maar liefst 100 uur live TV kunt opnemen en later terug kunt kijken op een moment dat het u goed uitkomt. U kunt de opnames maar liefst een jaar lang bewaren. Maar daarnaast mogelijkheden zoals TV Gemist en Begin Gemist kunt u gebruiken op de meest populaire TV programma’s.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare provider met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig abonnement voor televisie, telefonie en internet. Uiteraard heb je ook hier de mogelijkheid uit meer dan een alles in 1 pakket. Je kunt zelf checken waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is simpel. Kies algemeen dat wat het betere aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Online.nl heeft een internet TV abonnement met ADSL en vaker dan 1 keer pakketten met glasvezel. Uiteraard met allerhande snelheden qua internet. Wat is er bij u haalbaar thuis? Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet het meteen.

Overweegt u om te kiezen voor het dual play, twee in een of bellen en internet pakket van Online.nl. Dan is het van invloed om even naar de inhoud van het abonnement te kijken. aan gaat u voor Online.nl, dan weet u een ding zeker: kwaliteit. Want ze maken voor de levering gebruik van het KPN netwerk. En bij KPN  zit u altijd goed qua kwaliteit. Dat betekent in ieder conflict KPN kwaliteit tegen een Online.nl prijs, en dat is voordelig voor die van jou portemonnee.

Gaat u voor een ADSL pakket? Dan ontvangt u dag en nacht het ten hoogste haalbare qua snelheid wat er mogelijk is op uw adres. Tot een maximum van 100 Mb/s. Dat is dus heel eenvoudiger qua Online.nl internet. ook als er in een later stadium een hogere snelheid leverbaar is, omdat ze het netwerk optimaliseren, dan ontvangt u standaard de hogere ADSL snelheid. Is het mogelijk om bij u in huis Online.nl glasvezel internet TV te leveren? Dan kunt u kiezen uit allerlei pakketten met allerhande prijzen per maand. Het kan in dat geval qua internet nog een stuk sneller dan bij ADSL.

Online.nl internet TV

Wilt u overstappen naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is gegarandeerd al een provider met een scherpe aankoopbedrag per maand, maar u kunt meer dan een maal profiteren van een bellen en internet contract bij Online.nl. Dat houdt in dat u de eerste paar maanden een dubbel korting verdient op jouw abonnementskosten. Daarmee kunt u sommige tientallen euro’s besparen. mogelijkerwijs ontvangt u er veel meer bij cadeau zoals een gratis zenderpakket. Op het goede moment afsluiten kan dus natuurlijk de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u altijd de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is onmiddellijk meegenomen. ook op hier van Online.nl vindt u altijd de meest recente abonnement van dit moment.

Heeft u in huis internet en tv afgesloten als 2 losse abonnementen? En bij 2 uiteenlopende bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan eenvoudig en voordeliger. Als u aan gaat om de 2 abonnementen te bestellen in een internet + tv pakket, dan bent u een voordeligere keus uit. daarnaast heeft u maar één helpdesk en ontvangt u slechts één factuur. Dus ook uw boekhouding wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet en bellen kan hiervoor een prima kans zijn. Dit 2 in een abonnement biedt digitale televisie en zeer snel internet bestellen aan.

Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat algemeen even controleren op onze website van Online.nl. Of u vult uw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle contracten die er op uw adres een internet en bellen pakket kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant enkele aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet en bellen bij u beschikbaar? U kunt uw andere 2 in een abonnement in sommige doorsnee stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit uiteenlopende extra’s. Met een alledaags vinkje geeft u uw keuzes door voor als je wilt dubbel tv-pakketten, digitale televisie en dubbel zenderpakketten.

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u liever een thuis abonnement met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u ook thuis voor een scherp tarief bellen met jouw vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met andere aanbieders? Maak dan gebruik van de controle van de postcode en zie onmiddellijk wat er allemaal mogelijk is op die van jou eigen locatie of jouw nieuwe adres waar u naartoe gaat verhuizen.

Wilt u misschien gaan aangeven voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een vergelijking maken met nieuwe aanbieders? Dat kan. U kunt ze vergelijken met onder andere Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, Buget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u algemeen het beste internet en TV pakket voor bij u thuis.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.