T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu ook internet, tv en bellen. U kunt profiteren van een aantal plussen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan daarnaast mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u aangeven voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is bijna overal in nederland beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u daarom altijd sowieso onze postcodecheck, dan ziet u op tijd welke mogelijkheden er op jouw adres zijn. VDSL is goedkoper dan glasvezelinternet, maar ernaast minder betrouwbaar en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit eerst ligt aan de downloadsnelheid.

De downloadsnelheid varieert met DSL internet van vijftig tot 100 Mbit/s. Met T-Mobile glasvezel internet zijn nog grotere snelheden te behalen van vijftig tot 1000 Mbit/s. Doe de postcode check op op onze website om te zien welk type internet er leverbaar is op jouw adres.

Woon je puur of wordt er bij jou niet zoveel geïnternet of woon je samen, dan kun je kiezen voor vijftig Mbit/s. Daarmee kun je op vaker dan 1 keer devices op hetzelfde moment Netflix streamen en is ook goed om interactieve tv-programma’s te pauzeren en op te nemen en tegelijkertijd online te gamen. particulieren die vaak downloaden en tegelijkertijd online willen gamen aangeven voor 100 Mbit/s. Met deze snelheden kun je op meer dan een maal computers tegelijk op tijd downloaden, digitale tv kijken en Netflix streamen. Voor de echte snelheidsduivel is er T-Mobile internet via glasvezel met snelheden tussen 500 en 1000 Mbit/s. Op vaker dan 1 keer computers tegelijkertijd video’s in de hoogste 4K resolutie streamen en downloaden, terwijl je online zit te gamen is dan geen probleem. ook kun je grote bestanden uploaden naar de Cloud. Deze snelheden zijn super naarmate je thuiswerkt en grote bestanden moet delen, maar daarnaast voor nederlanders die er met meerdere malen apparaten op los streamen.

 

T-Mobile alles in 1

T-Mobile alles in 1 was voorheen Vodafone thuis maar gaat nu verder als T-mobile thuis. Internet, televisie en bellen met T-Mobile alles in 1 is volgens, het uit oorspronkelijk Duitsland afkomstige bedrijf, betaalbaar en heel erg betrouwbaar! Je kunt het pakket compleet zelf samenstellen en een extra voordeel bij het aan gaan van een pakket krijgen. Zo kun je in genot komen van FOX Sports en heb je in de toekomst geen slecht bereik meer met de uitstekende Wifi-Service die het bedrijf biedt. Met deze service wordt er ingespeeld op de problemen die veel consumenten bij andere providers hebben voor wat betreft draadloos internet. Veel klanten hebben nogal problemen met het bereik van hun draadloze internetverbinding. Wil je T-mobile alles in 1 vergelijken met andere providers?

T-Mobile premium

De internet pakketten van T-Mobile zijn verdeeld in drie groepen met elk zijn eigen up- en download snelheid. T-Mobile hightech is het snelste abonnement met een up- en download tot 1000 Mbit/s. Met een T-Mobile high-end internet abonnement kunnen regelmatig personen tegelijk films streamen op 4K resolutie, grote bestanden uploaden naar de cloud en vloeiend online gamen. een hoge snelheidsverbinding dus. Voor hightech internet heb je wel een glasvezel verbinding nodig en dit is nog niet in heel ons land beschikbaar. Doe op deze website de postcode check om te bekijken of jij je kunt abonneren op een high-end aansluiting van T-Mobile.

 

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.