Ziggo

Wil je weten welke internetabonnementen van Ziggo er op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Haarscherp beeld tijdens het TV kijken? Ga dan voor Ziggo 4K TV kijken. Je ziet wel vier keer scherper dan Full HD.

Ziggo biedt razendsnel internet aan, via uiteenlopende abonnementen. Met glasvezel internet ben je gedekt van een goede verbinding, tot wel 500 Mbit/s. Maar de vraag is of je dit echt nodig heeft.. diverse diegene kunnen wel degelijk zonder glasvezel-internet, al zijn ze op deze website zelf nog niet bewust van. Waarom betalen voor iets wat je uiteindelijk niet volledig gebruikt? Ben je bang dat het wifi signaal te zwak is voor het hele huis? Schaf dan een Ziggo wifi versterker aan.

Ziggo geeft aan dat je ernaast met gemiddeld tot zwaar internet verbruik zonder glasvezel-internet kunt. Onder gemiddeld of zwaar internetverbruik vallen:

  • Mailen, Facebooken en internetpagina’s bekijken, tegelijkertijd
  • Films, series en vlogs volgen
  • Muziek en films downloaden
  • Gamen
  • meerdere malen apparaten en tablets gebruiken

De maximale snelheid van het kabelinternet van Ziggo is 400 Mbit/s. Waar de hoogste snelheid van glasvezel 500 Mbit/s bedraagt. beiden een hogere snelheid dan je waarschijnlijk zult verbruiken.

Kiest u voor een alles in 1, 3-in-1, all-in-one of triple play pakket van Ziggo? Dan wilt u natuurlijk weten wat de inhoud is. We kunnen u gelijk verklappen dat de Ziggo inhoud wel goed zit. De aangeboden internetsnelheid in alle pakketten is erg prettig, waardoor de kans op traag of langzaam internet erg klein is. Het Ziggo Alles in 1 basis contract is een prima instap pakket met een perfecte snelheid van het internet voor ieder gezien. Maar u kunt altijd ook kiezen voor een sneller pakket, hiervoor zijn de Complete en Max abonnementen. U ontvangt dan gewoon een snellere internetverbinding via de kabel. Zo kunt u sneller downloaden en uploaden.

Niet alleen Ziggo internet is alledaags erg goed, daarnaast Ziggo TV als onderdeel van het pakket is prettig compleet. Het gangbaar zenderaanbod is erg ruim en verder uit te breiden voor de liefhebber. Er zijn allerlei te hoog zenderpakketten. Ziggo Sport hoeft u niet additioneel te kiezen, want deze zender vindt u gegarandeerd voor niks terug op kanaal 14. Zo kijkt u naar onder andere alle races van Max Verstappen in de Formule 1, maar daarnaast naar buitenlands voetbal en basketbal uit amerika (NBA). De sportliefhebber zit dus op zijn plek bij Ziggo alles in één.

Postcodecheck

Is Ziggo bij u in huis beschikbaar? Vul dan nu gelijk even jouw postcode en huisnummer in in de snelste postcodecheck. U krijgt onmiddellijk te zien welke pakketten en internetaanbieders er kunnen leveren op uw adres. Zit Ziggo hier ernaast tussen? Dan is Ziggo daarnaast leverbaar bij u thuis. U ziet ernaast stante pede wat het snelste internet is dat er leverbaar is. Dat kunt u meenemen in uw afweging om te kiezen voor Ziggo. Bij Ziggo profiteert u sowieso al van de Power Promise zodat u kunt genieten van vroeg internet.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.